Gott att äta!

Fräscha mackor med hembakat bröd, smarrigt gofika eller delikatesser att ta med hem. Här finns något för alla smaker!

FIKA

Alltid hembakat
Café Malin har egen bagare & konditor och här serveras endast hembakat, och här finns ett gott sortiment av bullar, kakor, pajer och tårta. Vid bak och matlagning används i huvudsak produkter och råvaror som är lokalt producerade, klimatsmarta och/eller Fairtrade.

LUNCH
Fler enklare lunchalternativ finns, som grillad focaccia och sallader.
Vegetariskt alternativ finns.

Kyrkkaffe 30kr
Serveras på söndagar kl 12.30-13.30, för dig som deltagit i högmässan i Västerås domkyrka kl 11.

Köp med hem
Vill du mumsa godsaker och delikatesser ”lite senare” kan du alltid köpa med dig hem.
Tårtor kan du också förbeställa till t ex studenten, födelsedagen eller bäbisfesten.

KONTANTFRI HANTERING
Kortbetalning: Mastercard, Maestro, Visa, Electron
SWISH: 123 240 8656/QR-kod på plats.

Du som är studerande har 15% rabatt på delar av sortimentet - studerandekort/Mecenat gäller.