Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, Box 5, 72103 Västerås Telefon:+46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås

Kyrkloppet Mini

3 september kl 17-18 går barnens alldeles egna lopp av stapeln. Ta möjligheten att utmana Sjörövar-Sally, busa loss med en massa skoj kring Västerås domkyrka och knip en medalj!

utmana sjörövar-sally!

Banan går ett kort varv vid Västerås domkyrka och du kan räkna med ett par finurligheter längs vägen. Målgång inne i domkyrkan. Alla deltagare får medalj och i målområdet finns hoppborg och annat skoj att ägna sig åt.

Ingen föranmälan, kom som du är! Kyrkloppet mini är gratis för alla.