Svenska kyrkan Västerås

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, Box 5, 72103 Västerås Telefon: +46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås

Hyr möteslokal

På Kyrkbacksgården finns de allra bästa förutsättningarna för goda möten i trivsamma, handikappanpassade och välutrustade lokaler.

2003 genomfördes en större ombyggnad och renovering av gården som nu rymmer både församlingsexpedition, verksamhetslokaler samt kurs- och konferensutrymmen. Idag är gården en mötesplats för såväl Svenska kyrkans egen verksamhet som för föreningar, förvaltningar och företag. Här anordnas möten, föreläsningar, kurser och konferenser.
Gården besöks varje år av ca 80 000 människor.

Lokal går att boka för möten, kurser, konferenser, sammanträden och andra samlingar med rum och servering för högst 230 personer. Möjlighet att hyra på kvällar och helger finns också.

Välkommen att boka på 021-81 46 00 mån-fre, kl 8-16, eller skicka en förfrågan vi e-post.

Notera: Kyrkbacksgården/Svenska kyrkan Västerås förbehåller sig rätten att upplåta lokaler efter egen prövning.

VÅRA LOKALER & PRISER:

Se bilder nedan.

RUDBECKIUSSALEN Föreläsningssal Rymmer 230 personer i biosittning. Kan även gruppmöbleras för ca 80 personer.
Heldag: 3 450 kr.   Halvdag/kväll: 1 900 kr.

LYKTTÄNDAREN Föreläsningssal Rymmer upp till 75 personer i biosittning/skolsal för ca 40 personer alternativt ett mindre antal i grupper.
Heldag: 2 650 kr.   Halvdag/kväll: 1 500 kr.

WALLINSALEN Matsal För servering upp till 100 personer vid långbord. Kan även utrustas för möte med fika.
Heldag: 2 650 kr.   Halvdag/kväll: 1 500 kr.

ELSA CELSING Sällskapsrum Två rum som tillsammans rymmer 60 personer. Används med fördel till dopfester, minnesstunder eller andra sammankomster med förtäring.
Heldag: 2 650 kr.   Halvdag/kväll: 1 500 kr.

DJÄKNEN Föreläsningssal För grupper upp till 30 personer. Flexibel möblering. Rymmer soffgrupp och litet pentry.
Heldag: 2 200 kr.   Halvdag/kväll: 1 300 kr.

MUNKEN, TULLAREN & ISBERG Mötes– och samtalsrum För 2-12 personer.
Heldag: 1 300 kr.   Halvdag/kväll: 800 kr.

UTRUSTNING
I samband med att du bokar, ange vilken utrustning som kommer att behövas. Du ska också ange önskemål om möblering.

Tillgänglig utrustning: LCD-/DLP-projektorer i alla samlingslokaler, whiteboard/blädderblock, bärbar dator, ljudanläggning och hörselslinga, trådlöst nätverk (WIFI)

Priser inklusive moms:
Konferensblock och penna: 10 kr.
Kopia (s/v eller färg): 2 kr.

Tillägg för personal under helg: 200 kr/timme

SERVERING
Avser beställning/person. Priser inklusive moms.

Varm/kall dryck med:
Ost– eller skinksmörgås: 50 kr
Smörgås med dubbelt pålägg: 60 kr
Småkaka: 25 kr
Bulle/Mjuk kaka/Godbit: 35 kr
Tårtbit 55 kr
Smörgåstårta: 95 kr
Landgång: 105 kr
Varmrätt, med dryck, bröd/smör & liten kaka: 112 kr

Övrig servering enligt offert.
Vi serverar krav– och rättvisemärkt kaffe/te samt eftersträvar kravmärkt i de stora volymerna.