Foto: Matilda Hildingsson

Hyr möteslokal

På Kyrkbacksgården finns de allra bästa förutsättningarna för goda möten i trivsamma, tillgänglighetsappanpassade och välutrustade lokaler.

Kyrkbacksgården  rymmer både församlingsexpedition, verksamhetslokaler samt kurs- och konferensutrymmen. Idag är gården en mötesplats för såväl Svenska kyrkans egen verksamhet som för föreningar, förvaltningar och företag. Här anordnas möten, föreläsningar, kurser och konferenser.
Gården besöks ett vanligt år av ca 80 000 människor.

Lokal går att boka för möten, kurser, konferenser, sammanträden och andra samlingar med rum och servering för högst 229 personer. Möjlighet att hyra på kvällar och helger finns också.

Välkommen att boka på 021-81 46 00 mån-fre, kl 8-16, eller skicka en förfrågan via e-post.

Notera: Kyrkbacksgården/Svenska kyrkan Västerås förbehåller sig rätten att upplåta lokaler efter egen prövning.

LOKALER & PRISER:

Se bilder nedan.

RUDBECKIUSSALEN Föreläsningssal Rymmer 229 personer i biosittning. Kan även gruppmöbleras för ca 80 pers, alt skolsal för 60 pers.
Heldag: 3 750 kr.   Halvdag/kväll: 2 200 kr.

LYKTTÄNDAREN Föreläsningssal Rymmer upp till 60 personer i biosittning. Flexibel möblering.
Heldag: 2 950 kr.   Halvdag/kväll: 1 800 kr.

WALLINSALEN Matsal För servering upp till 76 personer vid långbord. Vid behov kan antalet utökas med 20 personer i hallen.
Heldag: 2 950 kr.   Halvdag/kväll: 1 800 kr.

SÄLLSKAPSRUMMEN ELSA CELSING För servering och samlingar Upp till 60 personer fördelat på två rum vid långbord.
Heldag: 2 950 kr.   Halvdag/kväll: 1 800 kr.
Kök finns att hyra i anslutning till lokalen: 200 kr/dag

KÄLLAN Föreläsningssal För 25 pers i skolsittning. Flexibel möblering.
Heldag: 2 500 kr.   Halvdag/kväll:  1 600 kr.

PÄRLSTICKAREN Grupp/samtalsrum För 12 personer vid konferensbord.
Heldag: 1 500 kr.   Halvdag/kväll:  950 kr.

MUNKEN, TULLAREN & ISBER
Mötes– och samtalsrum för 2-10 pers.
Heldag: 1 500 kr.   Halvdag/kväll:  950 kr.

BOKNINGSBARA TIDER

måndag-torsdag kl 8-20.30
fredag kl 8-17.30
lördag-söndag kl 8-17.30

Övriga tider efter överenskommelse

UTRUSTNING
I samband med att du bokar, ange vilken utrustning som kommer att behövas. Ange också önskemål om möblering.

Tillgänglig utrustning: LCD-projektor/digital whiteboard, whiteboard/blädderblock, bärbar dator, ljudanläggning och hörselslinga, trådlöst nätverk (WIFI)

Priser inklusive moms:
Konferensblock och penna: 10 kr.
Kopiering A4-sida: 2 kr.

Tillägg för personal under helg: 200 kr/tim

SERVERING
Avser beställning/person, exkl moms.

Varm/kall dryck med:
Ost– och/eller skinksmörgås: 60 kr
Småkaka: 25 kr
Bulle/Mjuk kaka/Godbit: 35 kr
Tårtbit: 50 kr
Övrig servering enligt offert.

Vi serverar krav– och rättvisemärkt kaffe/te samt eftersträvar kravmärkt i de stora volymerna.