Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, Box 5, 72103 Västerås Telefon: +46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås

Hyr möteslokal

På Kyrkbacksgården finns de allra bästa förutsättningarna för goda möten i trivsamma, tillgänglighetsappanpassade och välutrustade lokaler.

2003 genomfördes en större ombyggnad och renovering av gården som nu rymmer både församlingsexpedition, verksamhetslokaler samt kurs- och konferensutrymmen. Idag är gården en mötesplats för såväl Svenska kyrkans egen verksamhet som för föreningar, förvaltningar och företag. Här anordnas möten, föreläsningar, kurser och konferenser.
Gården besöks varje år av ca 80 000 människor.

Lokal går att boka för möten, kurser, konferenser, sammanträden och andra samlingar med rum och servering för högst 230 personer. Möjlighet att hyra på kvällar och helger finns också.

Välkommen att boka på 021-81 46 00 mån-fre, kl 8-16, eller skicka en förfrågan vi e-post.

Notera: Kyrkbacksgården/Svenska kyrkan Västerås förbehåller sig rätten att upplåta lokaler efter egen prövning.

LOKALER & PRISER:

Se bilder nedan.

RUDBECKIUSSALEN Föreläsningssal Rymmer 230 personer i biosittning. Kan även gruppmöbleras för ca 80 pers, alt skolsal för 70 pers.
Heldag: 3 750 kr.   Halvdag/kväll: 2 200 kr.

LYKTTÄNDAREN Föreläsningssal Rymmer upp till 75 personer i biosittning. Flexibel möblering.
Heldag: 2 950 kr.   Halvdag/kväll: 1 800 kr.

WALLINSALEN Matsal För servering upp till 80 personer vid långbord. Kan även utrustas för möte med fika.
Heldag: 2 950 kr.   Halvdag/kväll: 1 800 kr.

DJÄKNEN Föreläsningssal För grupper upp till 40 pers. Flexibel möblering. Rymmer även litet pentry.
Heldag: 2 500 kr.   Halvdag/kväll: 1 600 kr.

KÄLLAN Föreläsningssal För 20 pers i skolsittning. Flexibel möblering.
Heldag: 2 500 kr.   Halvdag/kväll:  1 600 kr.

MUNKEN, TULLAREN & ISBER
Mötes– och samtalsrum för 2-12 pers.
Heldag: 1 500 kr.   Halvdag/kväll:  950 kr.

BOKNINGSBARA TIDER

måndag-torsdag kl 8-21
fredag kl 8-17
lördag-söndag kl 8-17

Övriga tider efter överenskommelse

UTRUSTNING
I samband med att du bokar, ange vilken utrustning som kommer att behövas. Du ska också ange önskemål om möblering.

Tillgänglig utrustning: LCD-projektor/digital whiteboard, whiteboard/blädderblock, bärbar dator, ljudanläggning och hörselslinga, trådlöst nätverk (WIFI)

Priser inklusive moms:
Konferensblock och penna: 10 kr.
Kopiering A4-sida: 2 kr.

Tillägg för personal under helg: 200 kr/tim

SERVERING
Avser beställning/person, exkl moms.

Varm/kall dryck med:
Ost– eller skinksmörgås: 50 kr
Smörgås dubbel/extra pålägg: 60 kr
Småkaka: 25 kr
Bulle/Mjuk kaka/Godbit: 35 kr
Tårtbit: 50 kr
Lunch inkl dryck, bröd/smör, kaffe & liten kaka: 112 kr

Övrig servering enligt offert.

Vi serverar krav– och rättvisemärkt kaffe/te samt eftersträvar kravmärkt i de stora volymerna.