Foto: Henrik Mill

Västerås domkyrkas dramagrupp

I Västerås domkyrkas dramagrupp kan alla som är intresserade av drama och kyrkospel vara med.

HÖSTEN 2021

Vi öppnar nu våra verksamheter och välkomnar alla som vill delta! All verksamhet genomförs utifrån rådande covidrestriktioner. Till en början samlas vi företrädesvis utomhus. Hör gärna av dig till kontaktpersonerna om du har några frågor.

Hittar du någon verksamhet som du tycker verkar intressant eller som du vill delta i? Då är du varmt välkommen! Hör gärna av dig till respektive kontaktperson om du vill veta mer!

De flesta verksamheter är kostnadsfria. Verksamheter för barn är alltid gratis!

Alla åldrar är välkomna. Vi arbetar tillsammans fram manus, rekvisita och roller. Alla behövs både på och bakom scenen.
Plats: Kyrkbacksgården
Dag och tid: Torsdagar kl 16.30-18.30