Kyrkan ställer om

Läs om hur Coronaviruset påverkar verksamheten.

NYTT! 200327
Regeringen har beslutat att från och med söndag 29/3 får antalet besökare vid offentliga sammankomster uppgå till högst 50 st. Alla gudstjänster i Svenska kyrkan Västerås kommer att genomföras, men med anledning av beslutet kommer gudstjänstdeltagandet att begränsas till 50 personer.

Då Folkhälsomyndigheten nu uppmanar de som är 70 år och äldre att stanna hemma ställer vi tills vidare in flera av de verksamheter som riktar sig mot äldre. Vilken verksamhet som är inställd går att följa i kalendern längst ned på hemsidans första sida eller i appen Kyrkguiden. Det går också att ringa växeln 021-81 46 00. Detta gäller också annan inställd verksamhet.

Vi tar också paus när det gäller nattvarden, istället firar vi en vanlig gudstjänst.

På församlingarnas Facebooksidor kan du se vilka gruppverksamheter som ställts in. Du kan också följa en del av verksamheten direktsänd via Facebook. Och du kan läsa om när verksamhet startar igen. Församlingarnas Facebooksidor hittar du här.

För den som har behov av samtal eller hjälp går det att ringa växeln 021-81 46 00 eller direkt till någon medarbetare via denna länk.