Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, Box 5, 72103 Västerås Telefon:+46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås

Årets stora konfirmationsfest - Victor Leksell i domkyrkan

Ska du börja åttan? Då är du specialinbjuden till domkyrkan torsdagen den 29 augusti. Victor Leksell står på scenen och det är festivalstämning utanför kyrkan med Fridlyst & EPOS, fotoautomat, human fussball och mycket mer! Du träffar årets konfirmander och kan få svar på alla dina frågor om konfirmation. Inbjudan och entréarmband skickas direkt hem till dig.

Festen är en gemensam kick-off för alla nya åttor i stan - alltså de som är inbjudna till konfirmation till hösten och nästa sommar. Alla som är nykonfirmerade och assistenter i konfirmationsgrupper är också inbjudna.

Festivalområdet utanför domkyrkan, öppet från kl 17.30
Testa human fussball, föreviga dig själv och kompisarna i fotoautomaten, utmana dina talanger i handboll och "träffa prästen" och peppa upp stämnngen med Fridlyst och EPOS, som uppträder utanför domkyrkan. Vi har popcornmaskiner och go'fika på plats!

Festivalområdet är öppet för alla.

Konsert med Victor Leksell i Västerås domkyrka
Exklusivt för stans åttondeklassare (inträde med armband) samt nykonfirmerade och assistenter.
Glöm inte ditt inträdesarmband! Det skickas hem till dig ett par veckor innan konserten.

Är du nykonfirmerad eller assistent? Ta på dig din t-shirt med intesomdutror-tryck. Det är din inträdesbiljett.

Vill du anmäla dig till årets konfirmation redan nu?
Läs mer och anmäl dig på  www.intesomdutror.seHär hittar du  alla våra grupper för 2019/2020!