Other languages with Google Translate

Kontakt

Västbo Sankt Sigfrids församling Besöksadress: Storgatan 54, 33375 Reftele Postadress: Box 83, 33222 Gislaved Telefon:+46(371)83650 E-post till Västbo Sankt Sigfrids församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Stor och Liten

Här träffas vi tillsammans med föräldrar och barn, 0-6 år, på torsdagar i Reftele församlingshem mellan kl. 9.30-11.30. Vi träffas och pratar, leker, pysslar, sjunger, fikar och har det trevligt tillsammans.

Vi träffas på torsdagar i Reftele församlingshem.
Vi har drop in från 9,30-10,00, kl.10 har vi en samling och efteråt fikar, pysslar och leker vi tillsammans.
OBS! Stor och liten i Ås tar ett uppehåll hösten 2018, vi startar igen i januari 2019. Välkommen att delta i Reftele på torsdagar, drop-in från kl.9.30.

Har ni frågor kontakta

Anna Grahn