Other languages with Google Translate

Värö-Stråvalla församling Besöks- och postadress: Värö 17, 43265 Väröbacka Telefon: +46(340)660010 E-post till Värö-Stråvalla församling

Ungdomsgrupp

Som ungdom, mitt i brytningen mellan barn och vuxen, behöver man hitta platser där man får ställa sina frågor. Testa sina tankar. Misslyckas och lyckas. Vi vill möta dig, precis där du är!

Vi är ett roligt gäng som träffas på onsdagar mellan kl. 19:00-21:00 i Värö församlingshem.

Gruppen är öppen för dig i åldern 15-28 och träffas under hela terminen. Vi fikar, tjötar, leker, åker på läger, pysslar, strögar, spelar fotboll och mycket annat. Vi firar också lovsångsmässa första onsdagen i månaden i församlingshemmet klockan 19. Välkommen hit precis som du är, ingen anmälan krävs!

Kontakta mig

Katharina Hansson