Other languages with Google Translate

Värö-Stråvalla församling Besöks- och postadress: Värö 17, 43265 Väröbacka Telefon: +46(340)660010 E-post till Värö-Stråvalla församling

Tala film tala liv

Är du också en sådan person som får tusen tankar i huvudet när du ser på film? Nu har du chansen att säga dessa högt. Vi träffas 18.00, ser på film och efteråt fikar vi och samtalar om vad vi tänker och känner om filmen. Vi avslutar kvällen 21.00. Plats: Värö församlingshem

Still Life

Uberto Pasolini skildrar den nya hårda tidens brist på respekt för döden, i en effektfull film om en åldrande begravningsentreprenör.

Euphoria

Emelie lider av obotlig cancer och tar därför kontakt med sin lillasyster Ines (Alicia Vikander) som hon inte sett på flera år.

Risen- 2016

Filmen är baserad på historien om uppståndelsen, berättad genom ögonen på en icke-troende. I syfte att motbevisa ryktena om att Messias återuppstått, och samtidigt förhindra ett uppror i Jerusalem, får Clavius, en mäktig romersk tribun, till uppgift att lösa mysteriet med vad som hände med Jesus under veckorna efter korsfästelsen.

Anmälan senast dagen innan aktuell film till Katarina.

Katarina Hellgren

Vik komminister