Söndagens gudstjänster

Varje söndag firar vi gudstjänst tillsammans i våra olika kyrkor. Gudstjänsten är en fest inför Guds ansikte där vi firar Jesu Kristi segerrika uppståndelse. Här får vi möta Gud och varandra. I gudstjänstens gemenskap får vi lovsjunga, be, ta emot kraft, ledning, tröst och förlåtelse från Gud och lära oss mer om Honom. Den som är i centrum i gudstjänsten är Jesus Kristus. I nattvardens mysterium möter vi Honom som allra närmast.

I Värö-Stråvalla församlingar firas gudstjänst/mässa (gudstjänst med nattvard) som regel varje söndag i våra tre kyrkor. Tiderna för gudstjänsterna växlar mellan 09.30, 11.00 och 18.00. Förmiddagsgudstjänsterna är oftast en gudstjänst eller mässa. Kvällsgudstjänsten har oftast en annan form, t.ex. gospel- och lovsångsmässa, taizémässa, musikgudstjänst eller någon  temagudstjänst.

Familjegudstjänster/gudstjänst med alla åldrar firas i Värö kyrka och Bua kyrka några gånger per termin och då vanligen kl.16.00

Kontakta mig

Rasmus Lindén