Ungdomar utklädda i kostymer
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Ung

Umgås med vänner, samtala om livet, Gud, kärlek och mycket mer.

Konfirmation

Vem är jag? Duger jag? Finns Gud? Kan man få bönesvar? Vad är egentligen meningen med allt? Kan man förlåta allt? Under din tid som konfirmand är det du och dina funderingar som är viktigast

ben på ungdomar som går

Ungdomsgrupp

Som ungdom, mitt i brytningen mellan barn och vuxen, behöver man hitta platser där man får ställa sina frågor. Testa sina tankar. Misslyckas och lyckas. Vi vill möta dig, precis där du är! Hör av dig till Agneta Levstam för att veta mer.

Svenska kyrkans unga

Vi är anslutna till svenska kyrkans unga som är en demokratisk rörelse av barn och unga. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i Guds skapelse. Bli medlem i vår lokalavdelning, Värö, helt kostnadsfritt. Registrera dig på www.svenskakyrkansunga.se , där hittar du medlemssidorna. Välkommen till oss!