Mötesplatser

För dig som har lust och möjlighet att umgås dagtid

Aktuell information

Uppdaterad 2020-08-20

På grund av rådande omständigheter har vi behövt skjuta upp terminsstarten för en del av våra verksamheter på obestämd tid. Vi försöker i stället hitta andra sätt där vi kan ses och umgås eller fika tillsammans en stund. Håll utkik här på vår hemsida för mer aktuell information.

Läs om hur coronaviruset påverkar vår verksamhet.

Barn tvättar händerna
Barn som tvättar händerna
Bild: Johannes Frandsen /Ikon

Hemma hos dig

En chans att mötas för dig som önskar att kyrkan kommer till dig, när du inte har möjlighet att komma till kyrkan.

Under arbetsveckan kan vi träffas en timma eller två när du känner att det passar dig. Vi pratar om det som är viktigt för dig, om smått eller stort, eller gör en aktivitet tillsammans som du önskar.

Ring till församlingshemmet på 0370-300 400 och fråga efter besökstjänsten. Är vi ute på hembesök, ringer vi upp dig snarast och kommer överens om en tid.

Rättvist butik o café

Öppet tisdag-fredag 11-17, lördag 10-13. Storgatan 41.

Promenad

Klockan 14.00 möts vi på Prostgårdens parkering för promenad. Var och en tar med eget fika men det finns kaffe till självkostnadspris.

Mötesplats

I Prostgårdens trädgård/Värnamo församlingshem

I Värnamo församlingshem möts vi kl 14.00 till en enkel andakt och något programinslag. Det finns möjlighet att köpa kaffe och även påsfika.

Mötesplats Fryele...på språng

Mötesplats Fryele i och omkring Fryele församlingshem. Vi samlas vid församlingshemmet kl 09 och om vädret tillåter promenerar tillsammans eller stannar vi kvar vid församlingshemmet. Fika säljs till självkostnadspris. Vi rundar av kring kl 12.

Lunchmusik

Onsdagar kl 12.05 i Värnamo kyrka. I höst är du varmt välkommen att komma och njuta av lunchmusiken i Värnamo kyrka under följande onsdagar:

9/9 Katarina Johansson orgel och flöjt
23/9 Evelina Nilsson, sång och Anette Wettebrand, piano
7/10 Martina och Mathias Lundqvist, sång och piano
21/10 Emma Amrén, fiol och Anette Wettebrand, piano
4/11 Adan Brown, piano och Terese Edenholm, cello
18/11 Anette Svensson, piano

Café Maria

Tillfälligt stängt

Café Johannes

Tillfälligt stängt

Torsdagskören

Tillfälligt pausad

Tillfälligt pausad

Håll utkik här eller i kalendern för mer information!

Diakoner

Anna Bertilsson