Lördagskonserten i Värnamo närradio

Lördagar kl 18.30-19.30 sänder Värnamo församling repriser av tidigare konserter. Repris måndagar kl 8.30-9.30. Lyssna på Värnamo Närradio FM 98,1.

16 januari

Konsert med Värnamo kammarorkester från 26 april 2015. Medverkar gör även Göran Söllscher på gitarr.

30 januari

Sju improvisationer (2001). Fredrik Sjöblom & Elsie Almqvist. Diktläsning.

13 februari

Aftonmusik (2000), Torsten & Eivor Birath, Magnus Lind och John Erik Wilsson.

20 februari

Flöjtkonsert från 2000. Hilda Fritzen spelar flöjt och Fredrik Sjöblom spelar piano, orgel och cembalo.

27 februari

Njutbar kammarmusik från 2007.

6 mars

Psalmelsurium. Ensambel Coro.

13 mars

Bach med sting. Duo i bara mässingen. Allis Brorsson.

20 mars

Kammarkonsert från 2005. Värnamo kammarkonsert.

27 mars

Improvisationskonsert på piano. Fredrik Sjöblom, piano. Resitatör Katarina Friberg.

3 april

Jesu sju ord på korset.

Dessutom: Aquilo lunchkonsert.

10 april

Genom allt. 16 sånger omkring påskdramat hos Judas Iskariot, Petrus och Maria Magdalena.

17 april

Upplevelsekonsert från Värnamo kyrka 2016. Bengan Jansson, Linda Pettersson och Lars Eriksson.

24 april

En strimma av ljus. Sara Lundmark, Maja Björk, Isak Jonsson, Åsa Jonsson och Patrik Donner, sång. Kristoffer Axelsson på bas.

1 maj

Kammarkören Voices från Jönköping (2009).

8 maj

Upplevelsekonsert från Värnamo kyrka (2015). Fredrik Sjöblom med vänner.

15 maj

Barockkonsert med Värnamo kammarorkester.

22 maj

Passion för sydamerika. Mikael Ekholm, flöjt och sång. Johan Malmberg, gitarr och sång.

Dessutom: Lunchmusik med Fredrik Sjöblom.

29 maj

Barockmusik med Värnamo kammarkör och kammarorkester. Dirigent Per-Åke Bergman. Ur Svenska mässan av Johan Helmich Roman. Solister är Anita Finnhult, Berit Ålander-Nilsson, Anna Ekberg och Helena Othin.

Frågor om närradion, kontakta:

Ulf Gustafsson

Värnamo pastorat