Foto: Michael Hjelt

Kyrkogårdsarbetare, säsong, Värnamo

Kyrkogårdsförvaltningen i Värnamo pastorat söker nu kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning. Läs annonsen och ansök här.

Värnamo pastorat har cirka 45 anställda och sköter fem kyrkogårdar. Är du intresserad av att arbeta med de gröna miljöerna? Vi vill erbjuda våra besökare en vacker plats för eftertanke och sorgearbete och ditt arbete är en viktig del för att uppnå det.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår vård och underhåll av gravplatser, växter och grönytor samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Anställningen är säsongsanställning ca 6 mån, under tiden maj till och med oktober.

Kvalifikationer

Att arbeta på kyrkogård innebär ofta möten med människor i sorg och vi ser det därför som en förutsättning att du kan möta dem på ett värdigt sätt. Det är också meriterande om du är van vid service och samarbete, samt har trädgårdsutbildning och/eller erfarenhet från park- eller kyrkogårdssektorn. Du bör ha god fysik och uthållighet då det förekommer tunga arbetsmoment. Arbetet innebär både arbete i grupp och självständigt. Du ska trivas med att arbeta ute i alla väder.

B-körkort erfordras, BE-kort är meriterande.

Ange löneanspråk.

Ansök senast snarast

Ansökan skickar du till Värnamo Pastorat, Box 624, 331 26 Värnamo eller varnamo.pastorat@svenskakyrkan.se  . Tillträde efter överenskommelse.

Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan omgående.

Facklig företrädare för SKAF är Stefan Josefsson 070-305 30 17

Övriga upplysningar om tjänsten lämnas av kyrkogårds- & fastighetschef Tobias Munkholm tel. 0370-30 04 00.

Stefan Josefsson

Kyrkogårdsarbetare