Foto: Michael Hjelt

Kyrkogårdsarbetare, säsong, Värnamo

Kyrkogårdsförvaltningen i Värnamo pastorat söker nu kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning under tiden april till oktober. Läs annonsen och ansök här.

Värnamo pastorat har cirka 45 anställda och sköter fem kyrkogårdar. Är du intresserad av att arbeta med de gröna miljöerna? Vi vill erbjuda våra besökare en vacker plats för eftertanke och sorgearbete och ditt arbete är en viktig del för att uppnå det.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår vård och underhåll av gravplatser, växter och grönytor samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Trädgårdsutbildning och/eller erfarenhet från park- eller kyrkogårdssektorn eller annan bakgrund som arbetsgivaren prövar likvärdig. Arbete på kyrkogård innebär möten med människor i sorg och ställer krav på att du kan möta dem på ett värdigt sätt. Det ställs även stora krav på service och samarbete. Det krävs god fysik och uthållighet då det förekommer tunga arbetsmoment. Arbetet innebär både arbete i grupp och självständigt. Du ska trivas med att arbeta ute i alla väder.

B-körkort är ett krav, BE-kort är meriterande

Ansök senast 8 februari

Ansökan skickar du till Värnamo församling, Box 624, 331 26 Värnamo eller varnamo.forsamling@svenskakyrkan.se

Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan omgående.

Ange löneanspråk

Tillträde efter överenskommelse

Anställningen är säsongsanställning under tiden april till oktober

Vi tillämpar provanställning

Facklig företrädare för SKAF är Stefan Josefsson 070-305 30 17

Övriga upplysningar om tjänsten lämnas av kyrkogårds- & fastighetschef Tobias Munkholm tel. 0370-30 04 72, 0370- 30 04 00.

Stefan Josefsson

Kyrkogårdsarbetare