Då många människor inte tar sig till kyrkan som vanligt under coronapandemin sänder många församlingar gudstjänster och andakter på webben som kan följas från hemifrån.
Daniel Jansson Brask är präst i Ludvika församling och sänder kvällandakt på församlingens Facebooksida
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Digital söndagsskola

Välkommen att vara med på vår digitala söndagsskola. Vi träffas några söndagar klockan 10:00-10.30, på datorn/plattan och har en härlig stund tillsammans. Klicka här för att läsa mer.

Välkommen att vara med på vår digitala söndagsskola. Vi träffas några söndagar klockan 10:00, på datorn/plattan och har en härlig stund tillsammans. Det blir bibelberättelser, lek och bön. Alla barn är välkomna att vara med.

Det blir bibelberättelser, lek och bön. Alla barn är välkomna att vara med.

Ni anmäler er till oss och sen får ni ett mejl med en länk till vår träff på ”Teams” (med platta/telefon behövs teams app, dator går direkt via webbläsare)

Klockan 10:00 loggar vi in och senast 10:30 är vi klara!

Anmälan görs till Karolina Bergenholtz på e-post karolina.bergenholtz@svenskakyrkan.se

Karolina Bergenholtz

Församlingsassistent