Foto: Kristin Lidell /Ikon

Värnamo pastorat i coronatider

I tider av oro och kris kan vi behöva mötas och få stöd och hjälp av varandra i ännu större omfattning än vanligt. Läs aktuell information om hur coronaviruset påverkar vår verksamhet.

Senast uppdaterad 4 november 2020

Från och med idag, 2020-11-04, och tre veckor framåt ställer vi in ett flertal gudstjänster och aktiviteter i våra kyrkor och församlingshem. Vi fortsätter med begravnings- dop samt vigselgudstjänster men tänk på att följa de allmänna råden. Vi skärper restriktionerna med förhoppning om att kunna hjälpa till att stoppa smittspridningen.

Du är varmt välkommen att kolla via Facebook på några av våra gudstjänster, föredrag och musikarrangemang, däremot kan vi inte släppa in någon i kyrkorummet. Vi kommer sända följande av våra planerade evenemang live via Facebook:

Lunchmusik i Värnamo kyrka kl 12.10
18/11 kl 12.10 Anette Svensson, piano.

Högmässa i Värnamo kyrka söndagar kl 11

Mässa i Värnamo kyrka söndagar kl 18.00

Fördjupningskväll i Värnamo kyrka kl 18.30
24 november - Anders Hallberg, Präst i församlingen, föreläser om kyrkofädernas betydelse för oss i dag.

Mässa i Värnamo kyrka onsdagar kl 18.30

Morgonbön från Värnamo kyrka måndag-fredag kl 09

Över 70 eller i riskgrupp?

För dig som är över 70 och eller i riskgrupp finns det fortsatt möjlighet att få hjälp med matinköp. Hör av dig på telefonnummer 0370-300 427, måndag-torsdag klockan 10-11.30.

Följ de allmänna råden!

De allmänna råd som gäller hela landet sedan april:

• Stanna hemma om du känner dig sjuk.
  • Tvätta händerna ofta.
  • Håll avstånd till andra.
  • Använd bara kollektivtrafik om du måste.

Svenska kyrkan i Värnamo

Följ Värnamo pastorat på Facebook!