2020.04.07 Handling till äldre i Masthugget i Göteborg som håller sig inomhus på grund av coronapandemin.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

Behöver du hjälp att handla?

Vi erbjuder hjälp till dig som är över 70 eller tillhör någon annan riskgrupp under viruspandemin med inköp av mat- eller apoteksvaror. Hör av dig till oss!

Matkassar och annat nödvändigt

Under viruspandemin är det många äldre som på grund av karantän behöver hjälp med att få hem mat, mediciner, hygienartiklar med mera. Värnamo kommun, Svenska kyrkan i Värnamo, Frikyrkorna i Värnamo samt ICA Supermarket på Doktorsgatan samarbetar och erbjuder hemkörning av matkassar och apoteksvaror till dig som är över 70 eller tillhör någon annan riskgrupp.

Telefonnummer och öppettider

Hör av dig på telefonnummer 0370-300 427, måndag-torsdag klockan 10-11.30. Någon av våra diakoner svarar och tar emot din beställning. Välkommen att ringa!