Församlingskåren

Svenska kyrkans Lekmannaförbund är en sammanslutning på den Evangelisk-lutherska kristendomens grund. Församlingskåren verkar på församlings- stifts- och riksnivå. Den har nästan 8 000 medlemmar. Församlingskåren bildades år 1918 med Biskop Manfred Björkquist och ärkebiskop Natan Söderblom i interimsstyrelsen.

Kåren i Värnamo bildades 1933.

Män och kvinnor i alla åldrar med en kristen livssyn är välkomna att delta i våra samlingar och som fullvärdiga medlemmar.

Samlingarna äger rum kl 18.00, andra tisdagen i månaden i Församlingshemmet, Värnamo.