Sommarkonfa 2019

- sommarläsning med härligt sommarläger

Nu är det din tur! Få nya vänner, åk på läger och utflykter, ha roligt med andra, fundera över livet – allt tillsammans med Gud. Välkommen!

Sommarkonfa 2019 - sommarläsning
- för dig som aksnke inte känner att du har så mycket tid under skolterminerna.

Uppstart, prova på
Vi träffas första söndagen i advent, den 2 december 2018. Då firar vi gudstjänst i Kullings-Skövde kyrka. Sedan fortsätter vi i Centrumkyrkan för lunch och konfirmandträff. Möjlighet att prova på för dig som ännu inte bestämt dig helt.

Gudstjänster
Under våren ses vi några gånger för att fira gudstjänst tillsammans, bl.a. vid större högtider och ungdomsgudstjänster.

Sommaren
23 juni - 2 juli. Läger i Nårunga församlingshem.
4-7 juli Utflyktsdagar utan övernattning.
13 –15 augusti  Vi övar inför konfirmationen och har en avslutande fest.
17 augusti Konfirmationsgudstjänst i Kullings Skövde kyrka

Att delta i konfirmandverksamheten, inklusive lägret, är kostnadsfritt.

Du anmäler dig genom att fylla i och skicka in formuläret som finns under en särskild flik med "Anmälan". Välkommen med din anmälan!

Efter anmälan kommer vi lämna mer detaljerad information om konfirmandåret.

Ni är alltid välkomna att höra av er till någon av oss ledare

Amanda Nyberg, präst, 0322-737 53
Amanda Nyberg