Svenska kyrkan i Vårgårda Besöksadress: Kungsgatan 43, 44730 Vårgårda Postadress: Box 87, 44723 Vårgårda Telefon:+46(322)73700 E-post till Svenska kyrkan i Vårgårda

Möjligheternas marknad

Lördag 30 mars och årets marknad är den elfte hittills Välkomna till mys och mingel, trängsel och trivsel! .

Nu närmar sig  Möjligheternas marknad nr 11!
Det mesta blir sig likt men kreativiteten är stor, så man vet aldrig vad som dyker upp!

Kontakt: Birgit Kullingsjö

Vårgårda pastorats församlingar och Vårgårda EFS använder fantasi och kreativitet för att möjliggöra för andra. Verksamhetsgrupper bidrar på olika sätt.

Barngrupper säljer sina alster,  vårpyssel, pins och bokmärken.
Syföreningar och församlingar bidrar med hembakt, handarbetat och lotterier med fina vinster.

EFS lördagscafé håller öppet hela tiden och erbjuder som vanligt hembakt fika.

Alla intäkter till pastoratets gemensamma projekt, i år till stöd till Mentormammor i Etiopen, Sydafrika och Swaziland.