Svenska kyrkan i Vårgårda

Möjligheternas marknad

I år lördag 17 mars och årets marknad var den tionde hittills En fantastisk dag med mys och mingel, trängsel och trivsel! .

Nu pågår planering och förberedelser för Möjligheternas marknad nr 10!
Det mesta blir sig likt men med lite mera festkaraktär!
Önskemål och idéer mottages tacksamt!

Kontakt: Lisa Gerenmark

Vårgårda pastorats församlingar och Vårgårda EFS använder fantasi och kreativitet för att möjliggöra för andra. Verksamhetsgrupper bidrar på olika sätt.

Barngrupper från Kyrkans Hus och Hol säljer sina alster,  vårpyssel, pins och bokmärken.
Syföreningar, körer och Allrummet från Algutstorp församling bidrar med hembakt, handarbetat och lotterier med fina vinster.
Lena församling erbjuder lena händer eller i vart fall möjlighet till vackra naglar.
Asklanda församling står för massage, lotterier och hembakt.
Hols församling bakar tunnbröd och doften av nybakt bröd fyller lokalerna.
Nårunga församling finns på plats utanför Kyrkans Hus på Kungsgatan med korvgrillning och möjlighet till ponnyridning.

EFS lördagscafé håller öppet hela tiden och erbjuder som vanligt hembakt fika.

Alla intäkter till pastoratets gemensamma projekt, i år till stöd människors kamp mot svält i Afrika