Svenska kyrkan i Vårgårda Besöksadress: Kungsgatan 43, 44730 Vårgårda Postadress: Box 87, 44723 Vårgårda Telefon:+46(322)73700 E-post till Svenska kyrkan i Vårgårda

Sommarkonfa 2020

- sommarläsning med härligt sommarläger

Nu är det din tur! Få nya vänner, åk på läger och utflykter, ha roligt med andra, fundera över livet – allt tillsammans med Gud. Välkommen!

Sommarkonfa 2020 - sommarläsning
- för dig som kasnke inte känner att du har så mycket tid under skolterminerna.

Uppstart, prova på
Vi träffas första söndagen i advent, den 1 december 2019. Då firar vi gudstjänst i Kullings-Skövde kyrka. Sedan fortsätter vi i Centrumkyrkan för lunch och konfirmandträff. Möjlighet att prova på för dig som ännu inte bestämt dig helt.

Gudstjänster
Under våren ses vi några gånger för att fira gudstjänst tillsammans, bl.a. vid större högtider och ungdomsgudstjänster.

Sommaren - mer detaljerad info kommer.
-7-10 dagars läger i Nårunga församlingshem.
- Utflyktsdagar utan övernattning.
- Vi övar inför konfirmationen och har en avslutande fest.
- Mitten av augusti, Konfirmationsgudstjänst i Kullings Skövde kyrka

Att delta i konfirmandverksamheten, inklusive lägret, är kostnadsfritt.

Du anmäler dig genom att fylla i och skicka in formuläret som finns här. Välkommen med din anmälan!

Efter anmälan kommer vi lämna mer detaljerad information om konfirmandåret.

Ni är alltid välkomna att höra av er om i undrar något.