Berlinkonfa 2018-2019

- klassisk veckoläsning med resa till Berlin

Nu är det din tur! Få nya vänner, åk på läger och utflykter, ha roligt med andra, fundera över livet – allt tillsammans med Gud. Välkommen!

Berlinkonfa 2018-2019 - klassisk veckoläsning med resa

Konfirmandträffarna äger rum i Kyrkans hus (Centrumkyrkan) varannan onsdag kl. 14.00–16.00, om inget annat anges. Start i slutet av september eller början av oktober.

Helgläger
Vi har två helgläger där vi träffas i något församlingshem, med en övernattning. Det blir i början av höstterminen och i början av vårterminen.

Berlinresan
Resan till Berlin, med besök i bl.a. det forna koncentrationslägret Sachsenhausen, sker med buss och äger rum under första delen av påsklovet.

Vi vill att ni under året går på och deltar i några gudstjänster.

Konfirmationsgudstjänst
Den 25 maj är det konfirmationsgudtjänst.

Att delta i konfirmandverksamheten, inklusive resa och läger, är kostnadsfritt.

Du anmäler dig genom att fylla i och skicka in formuläret som finns under en särskild flik med "Anmälan". Välkommen med din anmälan!

Efter anmälan kommer vi lämna mer detaljerad information om konfirmandåret.

Ni är alltid välkomna att höra av er till någon av oss ledare.

Filip Stensman, ansvarig präst, 0322-73764,
filip.stensman@svenskakyrkan.se