Svenska kyrkan i Vårgårda Besöksadress: Kungsgatan 43, 44730 Vårgårda Postadress: Box 87, 44723 Vårgårda Telefon:+46(322)73700 E-post till Svenska kyrkan i Vårgårda

Berlinkonfa 2019-2020

- klassisk veckoläsning med resa till Berlin

Nu är det din tur! Få nya vänner, åk på läger och utflykter, ha roligt med andra, fundera över livet – allt tillsammans med Gud. Välkommen!

Berlinkonfa 2019-2020 - klassisk veckoläsning med resa till Berlin

Konfirmandträffarna äger rum i Kyrkans hus (Centrumkyrkan) varannan onsdag kl. 14.00–16.00, om inget annat anges. Start i slutet av september.

Helgläger
Vi har två helgläger där vi träffas i något församlingshem, med en övernattning. Ett på höstterminen och ett på vårterminen.

Berlinresan
Resan till Berlin, med besök i bl.a. det forna koncentrationslägret Sachsenhausen, sker med buss och äger rum under första delen av påsklovet.

Vi vill att ni under året går på och deltar i några gudstjänster.

Konfirmationsgudstjänst
Den 9 maj är det konfirmationsgudtjänst.

Att delta i konfirmandverksamheten, inklusive resa och läger, är kostnadsfritt.

Du anmäler dig genom att fylla i och skicka in formuläret som finns här. Välkommen med din anmälan!

Efter anmälan kommer vi lämna mer detaljerad information om konfirmandåret.

Ni är alltid välkomna att höra av er till någon av oss ledare.

Filip Stensman, ansvarig präst, 0322-73764,
filip.stensman@svenskakyrkan.se