Foto: Kent Pettersson

WWJD

What Would Jesus Do? Vad skulle Jesus gjort om han nästan var tonåring? Jo, förmodligen lärt känna andra och haft kul med dem. Här får du lära känna andra och göra saker tillsammans.

Vi leker och har kul. Kom och var med. Ingen anmälan.

Åldern 10-12 år

Tisdagar 16:00-17:30 i Sollyckans kyrka
Ej under loven.

Oftast börjar vi med fruktstund.

Eftersom vi ibland är på studiebesök någon annanstans är det bra att kontakta gruppens ledare Linda inför första besöket.

Ledare

Linda Torstensvik

Församlingsassistent

Mer om Linda Torstensvik

...i Sollyckans kyrka med ansvar för äldre barn och ungdomar. Har konfirmandgrupper, WWJD-grupp, ungdomsgrupp och söndagsskola. Linda är även ansvarig för församlingens arbete på skolor.

Barn och familj

Vuxen-Barn, Church Friday, korsdraget och mycket mer finns för barn och familjer i Varbergs församling. Eller kanske en kör är det som passar bäst.

Ungdom

Att vara ung i kyrkan kan vara en spännande upplevelse. Tidigt i livet får vi lära känna Gud. Sådana som vi är. Ibland vill man göra det på platser där de vuxna inte är.