Vara lärjunge

Bokcirkeln kommer att hållas under hösten.

Vara lärjunge av Rowan Williams
I dopet kallas vi att vara Jesu lärjungar. Men vad innebär det att som vuxen vara Jesu lärjunge i vår tid?

I sin bok ”Vara lärjunge” visar den anglikanske biskopen Rowan Williams vad som är det mest väsentliga i kristen tro utifrån sex olika områden: Att vara lärjunge, Tro, hopp & kärlek, Förlåtelse, Helighet, Tro i samhället och Det andliga livet. Vi träffas sju gånger och samtalar om det vi upplever under läsningen.

Plats och datum

Bokcirkeln kommer att starta någon gång under hösten. Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss när datum är bestämt.

Så här behandlar vi dina personuppgifter i samband med anmälan.

Vid första träffen delas boken ut och ett enkelt fika kommer att finnas tillgängligt vid varje tillfälle. Bokcirkeln är gratis.

Intresseanmälan till bokcirkel om Vara lärjunge

Samtalsledare: Margareta Lorentzen och Lasse Bengtsson
Samtalsledare för bokcirkeln om Vara lärjunge är Margareta Lorentzen och Lasse Bengtsson

För frågor och mer information

Rebecca Kullenberg

Mer om Rebecca Kullenberg

Arbetsledande präst i centrum.