Församlingstidningen Var med

Läs vår församlingstidning Var med. Den ges ut av Lindberga, Träslövs och Varbergs församlingar.

Bild: Kent Pettersson

Var med 2018 nr 4

Jul, en tid då vi gärna vill stanna upp. Vi känner lite mer, våra hjärtan slår lite hårdare, för de utsatta. Gud ger oss sin son, kanske kan vi göra Guds tjänst och hjälpa någon att resa sig upp så som Franciskanerna i Roman. Läs om deras arbete här.

Eller låta det existentiella samtalet få lite extra tid, det är inte bara när hjärtat har slutat slå och sen börjat igen som livets frågor kan behöva plats. Möt Lena Troye, undersköterskan som är med när hjärtat börjat slå.

Det och ännu mer kan du läsa i julnumret av Var med. Ladda ner det här.

Bor du utanför tidningens spridningsområde och vill ha den som papperstidningen med posten? Fyll i formuläret så får du de kommande tidningarna med posten.

Redaktör för Var med

Kent Pettersson

Kommunikatör

Mer om Kent Pettersson

Ansvarar för intern och extern kommunikation inklusive tidningen Var med.