Söndagsskola för vuxna

Bokcirkeln startar onsdag 25 september

Söndagsskola för vuxna av Patrik Hagman
Är ett kristet liv annorlunda än ett icke-kristet? Söndagsskola för vuxna söker svar genom att ta avstamp i livet här och nu. Boken är en introduktion i kristen tro och börjar i bönen Fader vår. Patrik Hagman riktar sig till alla som är nyfikna och känner att det är dags att ta reda på mer om tro och kyrkans liv. Under sju kvällar samtalar vi och reflekterar över vad det innebär att leva som kristen i dag.

Samtalsledare: Margareta Lorentzen och Lasse Bengtsson

Plats och datum

Start 25 september
Träffas också: 2, 9, 16, 23, 30 oktober och 6 november.
Onsdagar 19:00-20:30 i Varbergs kyrka

Anmälan senast 18 september via formuläret nedan.
Begränsat antal platser.

Så här behandlar vi dina personuppgifter i samband med anmälan.

Vid första träffen delas boken ut och ett enkelt fika kommer att finnas tillgängligt vid varje tillfälle. Bokcirkeln är gratis.

Intresseanmälan till bokcirkel om Söndagsskola för vuxna

För frågor och mer information

Rebecca Kullenberg

Mer om Rebecca Kullenberg

Arbetsledande präst i centrum.