Skicka en bild eller dö

En föreläsningskväll om sociala medier, internet och ungdomar. Vilket ansvar har de vuxna? Vad kan du göra?

Internet är ständigt närvarande i många ungdomars och vuxnas liv. Sociala medier är som skolan eller andra samanhang, men det finns med över allt och kan nå många fler. Hur påverkas våra ungdomar och barn av det? Vems är ansvararet att hantera  det som händer? Eller begränsa innehållet? Kanske har vuxna ett ansvar. Kanske ligger det på barnen?

Föreläsare Gabriella Graflund
Hon är verksamhetsansvarig för Tjejjouren Väst och föreläsare med mer än tio års erfarenhet av att möta unga i frågor som rör internet, sociala medier och utsatthet.

Plats och tid

Torsdag 19 september 18:00-20:00 i Sollyckans kyrka.

Öppet för alla. Ingen kostnad.

För frågor och mer information

Linda Torstensvik

Församlingsassistent

Mer om Linda Torstensvik

...i Sollyckans kyrka med ansvar för äldre barn och ungdomar. Har konfirmandgrupper, WWJD-grupp, ungdomsgrupp och söndagsskola. Linda är även ansvarig för församlingens arbete på skolor.