Meny

Livesända gudstjänster

Varbergs församling firar gudstjänst på söndagarna som livesänds. De publiceras här i efterhand så att du kan ta del av dem.

Livesändningarna sker via församlingens sida på Facebook, www.facebook.com/Varbergsforsamling
Det går att se på sändningarna även om du inte har Facebook men då kan du inte kommentera sändningen. 

De kommer i möjligaste mån att läggas upp här också i efterhand. Anledningen till att livesändningen sker på Facebook är för att församlingen inte har möjlighet i nuläget att livesända direkt på hemsidan eller på Youtube. 

 

Morgonmässa på torsdagar

Varje torsdag livesänds morgonmässan 8:30 från Apelvikshöjds kyrka. De läggs inte ut här utan finns bara på församlingens facebook-sida. 

Inga fysiska deltagare

På grund av den rådande situationen med pandemin och försöken att begränsa smittspridningen firas inga gudstjänster med församlings närvarande fysiskt. Endast några få som stöttar i psalmsången närvarar. 

Förändringar

Det kan inträffa plötsliga förändringar eller andra omständigheter som gör att gudsjänsten inte livsänds eller läggs upp här. 

Kvaliteten

Kvaliteten på bild och ljud skiftar lite mellan gudstjänsterna beroende på vem som sänder och hur väl tekniken fungerar just då. Du får ha överseende med det och förståelse för att Varbergs församling inte har den utrustning eller personal som behövs för att producera en professionell kvalitet på sändningarna. 

Alla som medverkar gör sitt bästa för att det ska bli så bra som möjligt.