Kärleken jag längtar efter

Bokcirkeln startar onsdag 23 oktober.

Kärleken jag längtar efter av John Ortberg

Lisa var bara en utsliten tygdocka - ena armen saknades och stoppningen hade nästan ramlat ut. Men i en liten flickas ögon var hon ovärderlig.

Det är kanske ingen fulländad bild, men den ger faktiskt en skymt av Guds kärlek. På motsvarande sätt är vi värdefulla i Guds ögon - vi är inte älskade för att vi är duktiga eller perfekta utan därför att Gud ger oss värde och värdighet. En kärlek som förvandlar trasdockor till ovärderliga skatter.

Ortberg ger oss enkla berättelser om den Stora Kärleken och hur den kan förvandla livet. Med vishet och en rejäl portion humor skriver han praktiskt om vikten av närhet och beröring, om omotiverad kärlek som ger en andra chans och om den Gud som själv delat vår trasighet.

Samtalsledare: Margareta Bernås

Plats och tid

Start 23 oktober
Träffas också: 6, 13, 20, 27 november samt 4 och 11 december
Onsdagar 16:00-17:30 i Varbergs kyrka

Anmälan senast 16 oktober via formuläret nedan.
Begränsat antal platser.

Så här behandlar vi dina personuppgifter.

Vid första träffen delas boken ut och ett enkelt fika kommer att finnas tillgängligt vid varje tillfälle. Bokcirkeln är gratis.

Anmälan till bokcirkel om Kärleken jag längtar efter

Rebecca Kullenberg

Mer om Rebecca Kullenberg

Arbetsledande präst i centrum.