Dop bokningsförfrågan

Fyll i formuläret så blir ni kontaktade så fort förfrågan är hanterad. Lägg märke till att tiderna och prästerna du anger är önskemål, inte bokningar.

Några korta fakta

Vad har ni för önskemål? Vi försöker att vara så tillmötesgående som möjligt. 

Plats

Dop sker i Varbergs kyrka, Apelvikshöjds kyrka och Sollyckans kyrka

Tid

Ett utmärkt tillfälle för dop är i någon av söndagens gudstjänster. Då blir församlingen delaktig i dopet och ni får vara med om en härlig gudstjänst med sång och musik. Om ni inte vill ha det i en högmässa med nattvard kan en lite kortare familjegudstjänst vara ett bra tillfälle. I kalendern kan ni se när det är gudstjänster och vad det är för gudstjänst. 

En dopgudstjänst efter söndagens gudstjänst eller på en lördag är också möjligt. Ni kan ha dopgudstjänst vilken veckodag som helst i mån av tid. Ring och fråga. 

Dopdräkt

Om du vill kan du få låna dopdräkt av församlingen.

Lokal för dopkalas

Ni kan få låna en av församlingens lokaler för dopfest om ni vill. Antingen i församlingshemmet på Sveagatan 24 eller samlingssal i Apelvikshöjds eller Sollyckans  kyrkor. På söndagarna i Apelvikshöjd eller Sollyckan får ni inte tillgång till kök eller samlingssalar i mer än en timma innan samlingen. Det beror på att det är gudstjänster med kyrkfika. 

Detta är bara möjligt i mån av plats. 

Bokningsförfrågan 

 

 

Information om er och barnet

Era önskemål. Vi ska göra vårt bästa för att uppfylla dem.

Vilken kyrka vill ni ha dopet i?