Arbetslaget i Sollyckans kyrka

Marie Andersson

Församlingsassistent

Mer om Marie Andersson

...i Sollyckans kyrka. Marie har bland annat hand om barngrupperna VuxenBarn, 4-5 års gruppen och Korsdraget.

Inger Bengtsson

Jacqueline Daneberg

Mer om Jacqueline Daneberg

Prästvigdes i januari 2019 och gör sitt första år som präst i Varbergs församling. Det kallas att hon är pastorsadjunkt. Mest kommer hon att vara i Sollyckans kyrka.

Fredrik Gyllensvärd

Mer om Fredrik Gyllensvärd

Är ansvarig för Sollyckans kyrka

Martina Hansson

Mer om Martina Hansson

Samordna frivilligarbetet och jobbar bland annat med gudstjänstplanering, familjegudstjänster, friskvårdsgrupp och söndagsskola.

Daniel Reinholdsson

Mer om Daniel Reinholdsson

Ansvarar för musiken i Sollyckans kyrka.

Linda Torstensvik

Församlingsassistent

Mer om Linda Torstensvik

...i Sollyckans kyrka med ansvar för äldre barn och ungdomar. Har konfirmandgrupper, WWJD-grupp, ungdomsgrupp och söndagsskola. Linda är även ansvarig för församlingens arbete på skolor.