Spädbarnsmassage

Varabygdens församling erbjuder spädbarnsmassage som en kurs för föräldrar med barn 1 - 8 månader

OBS! Under pandemin har vi inte spädbarnsmassage.

Det går inte att genomföra spädbarnsmassagen i grupper på det sätt som blir meningsfullt. Därför måste vi i nuläget avvakta och ställer därför in samtliga grupper tills vidare. Mer besked kommer.

Spädbarnsmassage

Spädbarnsmassage som kurs

Spädbarnsmassage hålls som kursverksamhet på två platser i Varabygdens församling.

En kurs omfattar 5 gånger och vänder sig till föräldrar med barn i åldern ca 1–8 månader innan barnet har börjat krypa.

Att bli berörd, smekt och masserad är näring för barnet. Näring som är lika viktig som mineraler, vitaminer och proteiner. - Näring som är kärlek

Fredrick Leboyer

Anmälan

Anmälan görs till kursvansvarig senast 1 vecka innan kursstart. Nya kurstider publiceras nedan här i god tid när de är fastställda för säsongen.

Kostnaden för kursen är 150 kronor.

Max antal per grupp är 6 föräldrar med barn.

Starttider annonseras på flera olika sätt men följ gärna med via vår app Kyrkguiden!

Solveig Sundström

Assistent i församlingsarbete, diakoni