Lunch- och caféträffar

Vi gillar fika. Och sällskap!

Kom med på våra lunch- och caféträffar

Gemenskap kryddar maten och hos oss äter ingen ensam! Vï har gott om tillfällen för lunch eller fika tillsammans i våra församlingshem och mötesplatser.

Det kan vara olika grupper med återkommande eller varierande tema eller anpassat för någon aktuell högtid, projekt eller bara för en vardaglig gemenskaps skull.

Vi har utöver församlingens diakoner och annan personal även våra värdefulla ideella medarbetare att tacka för att denna uppskattade verksamhet finns.

Vill du också vara med som ideell resurs utifrån dina förutsättningar?

Kontakt: Karin Lindelöf

OBS! Tiderna kan variera beroende på högtider m.m. För aktuell information, se Kalendern på vår startsida eller på sidan Det händer hos oss i Varabygden! Som deltagare får man givetvis även löpande information på plats.

Vara församlingshem

Måndagsfrukost

Måndagar kl 9.00 – 11.00
Vi äter en enkel frukost, pratar och läser tidningen i en avslappnad och välkomnande gemenskap där alla daglediga är välkomna.

Vi serverar yoghurt, ägg, juice, smörgås, kaffe och te, kanske en hembakad god kaka som några av våra ideella medarbetare har bakat.

Måndagscafé

Se, jag står vid dörren och bultar. Om någon hör min röst och öppnar dörren skall jag gå in till honom och äta med honom och han med mig.

Uppenbarelseboken 3:20

Andra måndagen i månaden kl 14.30

Eftermiddagsfika.

våffelcafé

Tredje torsdagen i månaden kl 14.30–16.00

Här kan vi prata om allt mellan himmel och jord och samtidigt avnjuta färska våfflor med grädde och sylt.

Sopplunch

Andra torsdagen i månaden kl 12.00

Alltid god hemlagad soppa med bröd, kaffe och kaka i gemenskap med både gamla och nya vänner!

Självkostnadspris: ca 50 kr

Levene församlingshem

Vardagsöppet

Onsdagar kl 10.00–12.00

Vi spelar något spel, läser tidningen, dricker kaffe, te eller saft med enkelt dopp.

Gott & Blandat – För ALLA åldrar

Fjärde onsdagen i månaden kl 14.30-16.30

Vi spelar spel, lagar mat m.m. i avslappnad gemenskap. En del tar med sitt handarbete eller annat pyssel. Lekhörna för barnen finns. Eftermiddagen avslutas med kvällsmat som några medverkande har lagat.

Södra Kedums kyrka, Arentorp

Öppen kyrka torsdagar kl 10.00–12.00

En trivsam stund med gott och billigt fika för hela familjen.

Våffelcafé

Första torsdagen i månaden serveras frasiga våfflor med sylt och grädde.

Lunch kl 12.00

Tredje torsdagen i månaden äter vi lunch tillsammans.

OBS! Anmälan till lunchen görs en vecka i förväg på plats eller via telefon.

Kontakt: Solveig Sundström

Vedums församlingshem

Onsdagsträffen

Första onsdagen i månaden 14.30
Både djupa och lättsamma samtal över en fika till självkostnadspris 20 kr. Under maj månad brukar vi åka ut på en gemensam utflykt.

Kontakt: Karin Lindelöf 0512-79 72 11

Onsdagscafé

Andra onsdagen i månaden 14.30

SOPPLUNCH

Sista torsdagen i månaden kl 12.00
Sopplunchen inleds med en andakt kl 11.45. Därefter delar vi lunch med soppa, bröd, kaffe och kaka tillsammans till ett självkostnadspris på 50 kr.

Kvänums församlingshem

Torsdagsöppet 14.30-16.30

Öppet hus med gemenskap på torsdagseftermiddagarna, en trivsam stund med gott fika till självkostnadspris.

Våffelcafé

Andra torsdagen i månaden serveras frasiga våfflor med sylt och grädde.

INBJUDNA GÄSTER OCH TALARE

Vi får besök av särskilt inbjudna gäster och talare, vanligen någon verksam inom församlingen eller kyrkan. Se vår kalender!

Kontakt: Solveig Sundström

Larvs församlingshem

Kaffetåren Den bästa är!

Första tisdagen i månaden kl 14.30-16.00
Vi dricker kaffe och har en trevlig stund. Ta gärna med en vän som behöver gott sällskap!

Tredje tisdagen i månaden kl 14.30-16.00

Frasiga våfflor i gott sällskap av både sylt, grädde och vänner till självkostnadspris 20 kr.

Torsdagar kl 12.00 finns lunch för alla hungriga som vill ha sällskap.

Kontakt: Karin Lindelöf

Tråvads föreningshus

Onsdagar kl 12.00

Varannan onsdag i oktober och november