Barn leker med båt.
Foto: Unsplash

Barn & Ungdom Vedum

Verksamheter nära barn och familjer!

Våra barn- och ungdomsverksamheter kan precis som alla våra övriga verksamheter hittas i församlingens digitala Kalender som uppdateras kontinuerligt. 

Nedan ser du några exempel på vad som brukar finnas på programmet. Information kommer även ut via andra kanaler såsom utskick, direktinformation till deltagare, sociala medier etc. 

Känner du dig osäker på vad som passar dig och ditt barn, kontakta någon av våra barn- och ungdomsledare!

Liten och stor 0–100 år  

Liten & Stor är en öppen barnverksamhet för dig som är 0-100 år. Kom tillsammans med dina föräldrar eller annan vuxen. Vi leker, sjunger och fikar och har mycket trevligt tillsammans. 

Miniminorer förskoleklass – årskurs 1  

Vi hämtar alla barn vid skolan och går tillsammans bort till församlingshemmet där vi har andakt, leker, pysslar och har roligt tillsammans. Vi äter alltid mellanmål och vid gruppens slut går vi tillsammans tillbaka till fritids med de barn som ska fortsätta dagen där. 

Miniorer årskurs 2–3  

Våra ledare hämtar de barn som vill delta vid skolan och går tillsammans bort till församlingshemmet där vi har andakt, leker, pysslar och har roligt tillsammans. Vi äter alltid mellanmål och vid gruppens slut går vi tillsammans tillbaka till fritids med de barn som ska fortsätta dagen där. 

Juniorer årskurs 4–6  

Vi träffas i församlingshemmet efter skolan. Tillsammans planerar vi terminen med olika aktiviteter som t.ex. bakning, matlagning och pyssel. Vi har även läger och åker på någon utflykt under terminen.

Barn- och ungdomsledare