Ge en gåva

En ekonomisk gåva kan ge nytt hopp och en framtid till en annan människa - här i Vantörs församling eller långt borta.

Svenska kyrkan har insamlingar till katastrofdrabbade områden runt om i världen, och Vantörs församling stöder människor i utsatthet i ditt närområde. Din gåva gör skillnad!

Ge en gåva via swish eller genom att lämna pengar i en bössa när du kommer till någon av kyrkorna i Vantörs församling.

Swish-nummer: 123 514 68 65

(Om du vill att din gåva ska gå till något särskilt ändamål, skriv det i meddelanderutan i swishmeddelandet, t ex "Till diakonin i Vantörs församling". Om du inte skriver någonting kommer din gåva att gå till Svenska kyrkans internationella arbete.)

Ge en gåva via sms eller bankgiroinbetalning till Svenska kyrkans internationella arbete