Other languages with Google Translate

Musikpedagog sökes

Vantörs församling söker en MUSIKPEDAGOG med inriktning mot yngre barn (0-6 år).

Musikpedagog

Vantörs församling söker en MUSIKPEDAGOG med inriktning mot yngre barn
(0-6 år).

Gillar du musik och att arbeta med mindre barn? Vi söker en självgående positiv lagspelare till Vantörs församling. Du kommer ingå i ett kreativt och dynamiskt arbetslag som gillar att möta människor och leva församlingsliv. Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

- Minikör en em/kväll i veckan
- Öppna förskolan Regnbågen, två dagar i veckan
- Finnas med i det övriga församlingsarbetet här i Vantörs församling. Det kan bland annat innebära julspel, påskspel, vissa event, barn och familjemässor/gudstjänst, och församlingshelg för barn och vuxna.

Det finns möjlighet att utveckla arbetet med musik och mindre barn tillsammans med övriga medarbetare. Det är meriterande om du kan fler språk än svenska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från församlingsarbete eller har en stor nyfikenhet på att arbeta i Svenska kyrkan. Du är pedagog, gärna med formell utbildning eller med motsvarande erfarenhet och kompetens. Du kan spela piano, gitarr och kanske fler instrument.

Sista ansökningsdag 24/2, skicka in din ansökan till vantor.ansokan@svenskakyrkan.se märk din ansökan med Musikpedagog.

Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta Lena Bernell teamledare i Vantörs kyrka telefon 08-556 572 25, eller Ida Rönn musiker telefon 08-556 572 80, eller Malou Davet förskollärare telefon 08-556 572 72