Höstkonfirmation med resa till Rom 2022

Följ med på vår resa höstlovet 2022 och var med när vi ta reda på vad som gör Rom så speciellt. Under tiden får du också träffa nya vänner och ta reda på mer om dig själv. Gruppen riktar sig främst till dig som är född 2008.

Den här gruppen är för tillfället fullbokad! Ställ dig gärna i kölistan nedan eller kika vidare på vår andra grupp!

Sista anmälningsdag: Onsdag 31 augusti 2022.
Start: Måndag 12 september kl. 17.30 i Vantörs kyrka.
Träffar: Varje måndag kl. 17.30-20.00.
Vi serverar mat från kl. 17.00 varje måndag för de som önskar att komma och äta innan träffen.

Läger: Resa till Rom under höstlovet 2022 vecka 44.

Konfirmation: Söndag 18 december 2022 i Vantörs kyrka.

KÖLISTA

För att kunna delta i konfirmationsgrupp måste vi behandla personuppgifter både för ungdomen som anmälan gäller och för vårdnadshavare.

Läs mer här hur vi hanterar dina uppgifter, vilken laglig grund vi utgår från, hur länge uppgifterna lagras och dina rättigheter. Anmälan till verksamheten innebär att jag är införstådd med att dessa uppgifter måste lämnas för att anmälan ska vara möjlig.

BRA ATT VETA OM KONFIRMATION, RESOR OCH LÄGER

• Konfirmation i Vantörs församling är helt kostnadsfritt, även resorna/lägren.

• Man behöver inte vara kristen eller tro på Gud för att delta.

• Du behöver inte vara döpt eller medlem i Svenska kyrkan för att få vara med och dela i konfirmationstiden. Men själva konfirmationen är en bekräftelse av dopet, därför måste du vara döpt för att konfirmeras. Är du inte döpt som barn kan du döpas under konfirmationstiden - det är en fin upplevelse!

• Konfirmationsgudstjänsten handlar om att Gud ”bekräftar” att de löften som gavs i dopet fortfarande håller att leva på.

• Man kan delta på konfirmationsträffarna utan att konfirmera sig på slutet.

• Om man tillhör en annan religion kan målet med konfirmandtiden vara att få kunskap om kristen tro och tradition.

Får jag vara med?

Du som fyller 14 eller som redan fyllt är välkommen på konfirmation i Vantörs församling. Ända fram tills du fyller 18 år kan du vara med! Efter resan eller lägret bestämmer du dig för om du vill bli konfirmerad. Om du inte är döpt kan du bli det under konfirmandtiden. Både konfirmationen och resa/läger är helt kostnadsfria!