Vårkonfirmation med resa till Berlin 2023

Följ med på en annorlunda resa, både i ditt inre och yttre. Du kommer att få massor med nya vänner, och prata om saker du inte gör annars samt åka på en härlig resa till Berlin under påsklovet 2023. Gruppen riktar sig till dig som är född 2008.

Sista anmälningsdag: 2 januari 2023.
Start: Måndag 16 januari 2023 i Vantörs kyrka kl. 17.30.
Träffar: Varje måndag under våren kl. 17.30-20.00.

Vi serverar mat från kl. 17.00 varje måndag för de som önskar att komma och äta innan träffen.

Läger: Helgläger fredag-söndag i slutet av januari/början av februari. Resa till Berlin på påsklovet 2023.

Konfirmation: Maj 2023 i Vantörs kyrka

ANMÄLAN

För att kunna delta i konfirmationsgrupp måste vi behandla personuppgifter både för ungdomen som anmälan gäller och för vårdnadshavare.

Läs mer här hur vi hanterar dina uppgifter, vilken laglig grund vi utgår från, hur länge uppgifterna lagras och dina rättigheter. Anmälan till verksamheten innebär att jag är införstådd med att dessa uppgifter måste lämnas för att anmälan ska vara möjlig.

BRA ATT VETA OM KONFIRMATION, RESOR OCH LÄGER

• Konfirmation i Vantörs församling är helt kostnadsfritt, även resorna/lägren.

• Man behöver inte vara kristen eller tro på Gud för att delta.

• Du behöver inte vara döpt eller medlem i Svenska kyrkan för att få vara med och dela i konfirmationstiden. Men själva konfirmationen är en bekräftelse av dopet, därför måste du vara döpt för att konfirmeras. Är du inte döpt som barn kan du döpas under konfirmationstiden - det är en fin upplevelse!

• Konfirmationsgudstjänsten handlar om att Gud ”bekräftar” att de löften som gavs i dopet fortfarande håller att leva på.

• Man kan delta på konfirmationsträffarna utan att konfirmera sig på slutet.

• Om man tillhör en annan religion kan målet med konfirmandtiden vara att få kunskap om kristen tro och tradition.

Får jag vara med?

Du som fyller 14 eller som redan fyllt är välkommen på konfirmation i Vantörs församling. Ända fram tills du fyller 18 år kan du vara med! Efter resan eller lägret bestämmer du dig för om du vill bli konfirmerad. Om du inte är döpt kan du bli det under konfirmandtiden. Både konfirmationen och resa/läger är helt kostnadsfria!