Other languages with Google Translate

Kontakt

Vänersborg och Väne-Ryrs församling Besöksadress: Kungsgatan 23, 46233 Vänersborg Postadress: Box 283, 46223 Vänersborg Telefon: +46(521)265500 E-post till Vänersborg och Väne-Ryrs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

SM i Volleyboll

Svenska Kyrkans Ungas stiftsmästerskap i Volleyboll

Tibro-Ransberg segrare i stiftsmästerskapet i Volleyboll 2017 Bild: Leif Helldin

Vi gratulerar Tibro-Ransberg, vinnare i Stiftsmästerskapet i volleyboll.
Stort grattis!

9.00  Stiftsungdomsmässa

ca 11.00 Turneringens första match.

ca 13-15 Lunch serveras på Quality hotell.

sist (ca 18) Stor Final: Turneringen avslutas med finalmatch. Därefter glittrande prisutdelning.

EFTER MÄSSAN
Direkt efter gudstjänsten kommer laget att få både muntlig och skriftlig information, dels av SM-arrangörerna dels av sekretariatet. Den skriftliga informationen kommer att ligga samlat i ett kuvert tillsammans med matkuponger

HUNGRIG
Du som reser långt kanske blir hungrig redan på förmiddagen under grundspelet. Ta då gärna med en fikakorg och ha picknic på läktaren.

Mumsiga KIOSKen
Det kommer att finnas en liten Rättvis Kiosk som säljer schysst godis, choklad, kaffe, te, saft, bakverk, smörgåsar med mera.

ALLERGIER
Det råder totalt förbud mot följande matvaror inomhus: Nötter (typ mumsa jordnötter ur påse) Citrusfrukter (luftburen allergi). Undvik att ha kontakt med ägg utan att tvätta händerna innan ni spelar. (allergi i dirketkontakt). Se till att alla i ditt lag eller hejarklack vet om detta.

RESULTATTAVLA
Det kommer att finnas en resultattavla uppsatt vid ingången till hallen. Det är också här ni kan se spelordningen i slutspelet.

PARKERING
Parkering till gudstjänsten sker lämpligen på torget i centrum (mellan Drottninggatan och Kungsgatan). Parkering vid hallarna sker på Birger Sjöberggymnasiet (Idrottgatan 3)  Se även kartan.

FAIRTRADE OCH EKO
De inslag i maten som kan vara fairtrademärkta eller ekologiska kommer naturligtvis vara det. Den Rättvis Kiosken säljer naturligtvis en rad fairtrademärkta varor. Genom att handla här bidrar du till en bättre värld. Spännande godis, kaffe, sportdryck, matvaror mm. Mumsa dig till en schysstare värld!

RULLSTOL
Det finns hissar och/eller ramper samt HWC i samtliga lokaler/hus vi använder.

UTRUSTNING
Laget: Förbandslåda. Papper och penna. Och kanske gemensam dryck.
Personlig: Idrottskläder, skor för inomhusidrott (ej svarta sulor), handduk och grejer till duschen, kanske lite pengar till rättvisekiosken och annat. Matsäck för förmiddagen om du rest långt. Och kanske också för hemresan.

SJUKVÅRD
Det kommer att finnas sjuksköterska/sjukvårdare på plats i Idrottshallen.

TJUVARNAS MARKNAD
Alla idrottsanläggningar är tyvärr allt som oftast hemsökta av snattare. Lämna onödiga mobiler, feta plånböcker, kameror och annat stöldbegärligt hemma. Lös säkerhetsproblemen i laget eller gruppen - håll vakt åt varann och lämna framför allt inget värdefullt i omklädningsrummen!

EFTER VOLLEYBOLLFESTEN
Titta gärna in på denna hemsida efter volleyboll-SM. Här kommer du att hitta matchresultat, tabeller och säkert också en lista på kvarglömda prylar.

Har du/ni frågor så hör gärna av dig till Daniel Andersson i Vänersborg
0761- 88 13 58 eller
skuvanersborg @ gmail.com (ta bort blanksteg)

ANMÄLAN
Anmäl lag och övriga senast torsdagen 2 mars.
Det är inte möjligt att göra efteranmälan!

AVGIFT
I samband med anmälan skall avgiften betalas (130 kr/pers) på bankgiro 364-1966 (adressat: Svenska Kyrkans Unga Vänersborg). Ange avsändare, märk ”SM i Volleyboll 2017”.

Anmälan gäller först när avgiften är betald dvs lag/spelare/övrig deltagare som ej betalt avgiften kommer varken kunna spela eller få matkuponger.