Vällingby församling

Kontakt

Vällingby församling Besöksadress: Kirunagatan 9-11, 16268 VÄLLINGBY Telefon: +46(8)4458500 E-post till Vällingby församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vällingby församling

Välkommen till Vällingby församling!

S:t Tomas kyrka vid Vällingby torg bjuder in till möten och samtal, till sång och musik, till lek och allvar, till gudstjänst och bön, till tända ljus och lyssnande. Vår kyrka finns till för din skull.

Vill du veta mer? Läs här!

Öppettider i sommar

Under perioden 13 juni till 15 augusti har församlingsexpeditionen i Vällingby församling förändrade öppettider.

Telefontid: måndag, onsdag och torsdag mellan klockan 9 och 12.

Vi nås som vanligt på telefon 08-445 85 01 och mejl.

Namntävling!

Lokalerna som Öppna Förskolan och Babycafeet huserar i saknar ett eget namn. Men det ska det bli ändring på. Vad ska vi heta? Hjälp oss att komma på ett passande namn!

Namnet offentliggörs när vi startar till hösten. Då delar vi också ut ett pris till vinnaren i tävlingen!

Maila ditt namnförslag till våra förskollärare: Maria Fors eller Sandra Finnermark!

Låt kreativiteten flöda!

Våra veckoannonser är nu tillbaka i Lokaltidningen Mitt i

Försöket med veckoannonsering i Vällingby Tidning föll  tyvärr inte väl ut. Från och med vecka 28 går vi därför tillbaka till Lokaltidningen Mitt i, som det var tidigare. Vi ber om ursäkt för eventuell förvirring som dessa byten kan ha orsakat.

Öppna förskolan har nu sommarstängt.

Välkommen åter i höst!

Senaste numret av Bladet

I det senaste numret av Bladet, som delades ut till alla hushåll i Vällingby mellan den 14 och 18 mars, kan du läsa mer om vad som händer i S:t Tomas kyrka under våren och sommaren. Bladet finns att hämta i S:t Tomas kyrka och kan också laddas ner som pdf här.

VVV - Vuxet Växande i Vällingby

Välkommen till Vuxet Växande som innehåller flera vägar mot fördjupning och att växa som människa. VVV är slut för säsongen och har nu sommaruppehåll - men höstens program och aktiviteter kommer snart att presenteras.

Någon att prata med?

Varje natt har Jourhavande präst 112 öppet kl 21-06, och vid storhelger dessutom dygnet runt . Den som ringer får tala med en präst i Svenska kyrkan som har ett särskilt uppdrag och utbildning att tjänstgöra i jouren. Prästerna har tystnadsplikt.

Ruotsin kirkon palveleva puhelin suomeksi

Palveleva puhelin, puh. 020-26 25 00, tarjoaa keskusteluapua suomeksi joka ilta klo 21-24. Keskustelun lähtökohtana ovat soittajan esiintuomat asiat. Voit soittaa nimeäsi ja asuinpaikkaasi kertomatta. Päivystäjällä on vaitiolovelvollisuus.