Other languages with Google Translate

Vandringskalendarium 2018

För alla vandringar gäller matsäck och vatten för dagsbehov.

Här hittar du pilgrimskartor på svenska och på andra språk. Here you will find pilgrimage maps in Swedish and in other languages..

Fr o m november erbjuder vi inga annonserade vandringar med guide, men du är varmt välkommen att ”spontanvandra” längs våra tre leder. Vi återkommer med nya spännande vandringar när vårsolen är tillbaka.

För mera information
Eva Cronsioe,Pilgrimskaplan samt samordnare för ideella krafter.
​Tfn: 08-511 862 38.

Verksamhetsansvarig (adm) för Pilgrim Vallentuna, Mia Andersson.

Pilgrimsutvecklare samt samordnare för Vallentuna Ekumeniska Pilgrimsnätverk: Majken Öst-söderlund.Tfn: 08-511 862 65.

Vi finns även på Facebook!