Other languages with Google Translate

Vallentuna församling Besöksadress: Mathiasgården, Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Postadress: Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Telefon:+46(8)51186200 E-post till Vallentuna församling

Välkommen med på församlingsresa till Östergötland

Vill du göra något annorlunda i sommar?

Träffa nya människor? Resa till Östergötland och se Ellen Keys Strand, bada i Vättern, fira morgonmässa i Klosterkyrkan i Vadstena, vandra på Omberg, besöka Heliga Hjärtats Kloster, fira gudstjänst i Linköpings domkyrka.

Vi reser torsdagen den 15 augusti kl 09.00 och beräknas vara hemma på söndagskvällen den 18 augusti.

Vi åker med buss. Logi blir i dubbelrum på Vadstena folkhögskola. (Några enstaka enkelrum finns.)

Alla transporter, entréavgifter, mat och logi ingår i priset.

Pris: 3 500 kronor.

Reseledare: Åsa Enerbäck Barklund och Majken Öst-Söderlund

Sista anmälningsdag: 28 juni 2019.

Förträff för alla som anmält sig 1 juli kl 18.30

För mer information och anmälan, kontakta Majken Öst-Söderlund