Other languages with Google Translate

Vallentuna församling Besöksadress: Mathiasgården, Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Postadress: Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Telefon:+46(8)51186200 E-post till Vallentuna församling

Välkommen att uppleva påskens drama - från död till liv!

Här kan du läsa evangelietexterna för Palmsöndagen samt påsken 2019.

Här hittar du alla gudstjänster i Vallentuna församling

Palmsöndagen 14 april 2019
Idag avslutas Svenska kyrkans fastekampanj! Välkommen med din gåva. Mer info hittar du på denna länk: www.svenskakyrkan.se/fastekampanjen

14.00 Välkommen till Påskspelet med små och stora i Frösunda kyrka.

19.00 ”Toner inför stilla veckan” i Vallentuna kyrka. H Schütz Johannespassionen framförs av en Vokalensemble, Evangelist: Karin Eriksrud Solén. Andakt: Jan-Erik Forsberg, diakon emeritus. Fritt inträde - kollekt.

På Annandag påsk inleds vandringssäsongen med Pilgrim Vallentuna
ca 13.00 Samling utanför Frösundagården för Emmausvandring, ekumenisk pilgrimsvandring på Livstensleden, 6 km. OBS! Medtag egen matsäck. Vandringsledare: lilian Lidbaum, tfn: 076-764 64 66.

Bibliska figurer
I Vallentuna kyrka finns tre stationer med bibliska figurer uppställda till och med påskveckan. Välkommen.

Varför firar vi påsk?
På Svenska kyrkans hemsida kan du få svar på dina frågor om påsken i kyrkan:
www.svenskakyrkan.se/pask

I påsknatten förkunnar vi Kristi uppståndelse. Det är, som vi säger till konfirmanderna, aldrig kört. Du är älskad, förlåten och aldrig ensam.