Två präster sökes

OBS! Förlängd ansökningstid till 25/10. Vi söker två präster, till församlingsarbete och för att fördjupa arbetet med vuxna och pilgrim.

Vallentuna församling har drygt 18 000 medlemmar och ligger norr om Stockholm. Vi är en levande församling, med god anknytning i samhället, gott gudstjänstliv och bred och välbesökt verksamhet riktad till människor i livets olika skeden. Vår vision är ”Att göra Kristus synlig”.

Nu söker vi två präster, till församlingsarbete och för att fördjupa arbetet med vuxna och pilgrim.

Till båda tjänsterna söker vi dig som tycker om att
• Fira mässa.
• Döpa, viga och begrava.
• Hålla andakt.
• Själavårda.
• Ta hand om och undervisa konfirmander.
• Bygga församling.

Till tjänsten som Pilgrimskaplan söker vi dig som dessutom, tillsammans med volontärer och medarbetare, vill leda och utveckla det redan blomstrande Pilgrim Vallentuna.

Till tjänsten som Vuxenpräst söker vi dig som dessutom vill fördjupa vuxenarbetet i församlingen, med bibelstudiegrupp, vägar för vuxna till tro och vuxet växande.

Varmt välkommen med frågor:
Elias Eriksson, kyrkoherdens adjunkt, tfn: 08-511 862 62.
Åsa Enerbäck Barklund, kyrkoherde, tfn: 08-511 862 22.

Mer info om Pilgrim Vallentuna hittar du här!

Mer info om församlingens verksamhet för vuxna hittar du här!

Vi behöver din ansökan senast 18/10 2019 till:

e-post: vallentuna.forsamling@svenskakyrkan.se

Eller med vanlig post till:
Kyrkvägen 4
186 30 Vallentuna

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-
och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.