Other languages with Google Translate

Vallentuna församling Besöksadress: Mathiasgården, Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Postadress: Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Telefon:+46(8)51186200 E-post till Vallentuna församling

Nu börjar alla våra verksamheter igen - välkommen!

Här kan du läsa ett axplock - mer hittar du på hemsidan.

Tisdag 8/1 startar Föräldratanken kl 19-21.30 i Bällstabergslokalen. (Bällstabergs torg 2)
Ett tillfälle att tänka, tanka och dela föräldralivet som det är just nu.
Enkelt fika serveras. Vi ses varannan tisdag, jämna veckor.

Via denna länk kan du läsa mera om Föräldratanken.

Söndag 13/1 är du välkommen på Lekmannakårens Grötfest i Mathiasgården, ca 12.30 direkt efter 11-gudstjänsten i Vallentuna kyrka.

Via denna länk kan du läsa mera om Lekmannakåren.

Tisdag 15/1 startar Samtalsgrupp för män kl 19-20.30, nu i ny lokal!
Vi träffas i Själastugan, som ligger nedanför Vallentuna prästgård och öster om Vallentuna kyrka, vid gångvägen ner till Vallentunasjön. Adress: Kyrkvägen 3, 186 30 Vallentuna.

Via denna länk kan du läsa mera om Samtalsgrupp för män.

Fredag 18/1 är det årets första Miniretreat kl 15.30-17.30 i Vallentuna kyrka.

Via denna länk kan du läsa mera om våra Miniretreat.

Böneveckan för kristen enhet 18-25 januari 2019
Böneveckan är världens största ekumeniska manifestation som genomförs samtidigt i cirka 75 länder. Den infaller varje år 18-25 januari. Sveriges kristna råd och Svenska bibelsällskapet översätter och bearbetar det internationella grund-materialet som inför 2019 har utarbetats av en ekumenisk grupp i Indonesien.

Söndag 20/1 kl 11.00 firas Bibelns dag i Centrumkyrkan med en ekumenisk sammanlyst gudstjänst.
Tema: ”Det rätta, endast det rätta, ska vara din strävan”. Medverkan av präster och pastorer från församlingarna i Vallentuna kristna råd. Kyrkkaffe med ”miniföreläsning”.