Lucia & Klädbytardag

Söndag 10 december - 2:a advent.

Kom alla barn och var med i församlingens Luciatåg
Har ni en liten lucia, tärna, stjärngosse eller tomte hemma, men saknar luciatåg? De är varmt välkomna att gå med i församlingens luciatåg söndagen 10/12. Vi träffas en timme innan gudstjänsten för att öva några enkla luciasånger tillsammans och medverkar sedan i församlingens luciatåg under Luciagudstjänsten kl 11.00.

Barnen samlas ombytta och klara i Vallentuna kyrka kl 10.00 söndagen 10/12. Vi bjuder på fika.

Här hittar du sångerna som ska sjungas.

Klädbytardag i Mathiasgården
Rensa i garderoben och låt dina eller barnens avlagda kläder bli någon annans skatter!

Så här går det till:
• Du tar med dig max tio hela, tvättade och fräscha plagg.
• För varje plagg får du en biljett som du kan byta mot ett nytt plagg.
• Om du hittar fler plagg än du har biljetter till kan du köpa plagg för 30 kr styck. Behållningen går till julkampanjen: ”Jag är ett liv”
• Plagg som ingen väljer skänks till välgörenhet.

Öppettider: 10-11  och 12-14. Stängt under gudstjänsten.

Har du frågor?
Kontakta Sara Bohm, präst, tfn: 08-511 862 42 eller e-mail: Sara Bohm

Svenska kyrkans julkampanj pågår 1:a advent 2017 – 6/1 2018. Mer info hittar du här: www.svenskakyrkan.se/julkampanjen