Other languages with Google Translate

Komministertjänst i Vallentuna 100%

Sökes senast 31 maj.

Vallentuna församling söker en församlingspräst som utför prästerliga arbetsuppgifter, som t ex predikan, gudstjänstledning och kyrkliga handlingar. Du skall vara bekväm med att arbeta med konfirmander. I tjänsten ingår att vara kaplan för barnverksamheten. Vi har egen heltidsförskola samt öppen förskola.

I Vallentuna församling tillämpas ”gåvobaserat ledarskap”. Det betyder att vår ambition är att just din begåvning, kompetens och ditt intresse skall få utrymme i arbetet.

Församlingen har fyra medeltidskyrkor. Varje sön- och helgdag är det gudstjänst i minst två av dem. Vi har sju prästtjänster. Besök oss gärna för att känna dig för.

Tillträde enligt överenskommelse.
Kontaktperson: vik. kyrkoherde Johan Blix, tfn: 072-587 29 60 e-post: johan.blix@svenskakyrkan.se, eller någon av församlingens präster som du finner på vår hemsida.

Ansökan kan skickas till: vallentuna.forsamling@svenskakyrkan.se
eller till adress: Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna.

Varmt välkommen med din ansökan senast 31 maj 2018.