Other languages with Google Translate

Handläggare 100 %

Vallentuna församling i Stockholms stift söker Handläggare 100%. Tillträde snarast till avdelningen för administration och service.

Vallentuna är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm, med närhet till Stockholm, Arlanda och skärgården. Här finns en attraktiv boende- och livsmiljö i en blandning av småskalig tätort vid Vallentunasjön och ett vidsträckt, levande kulturlandskap.

Vallentuna kommun, som är en inflyttningskommun, består av två församlingar, Vallentuna och Össeby. Vallentuna församling, som har drygt 18 000 medlemmar, ca 65% av befolkningen, har en rik verksamhet som är väl förankrad i lokalsamhället.

I tjänsten ingår:
Att för administrativa avdelningens räkning vara sekreterare i kyrkoråd och kyrkofullmäktige, hantera församlingens arkiv, statistik, register och kyrkobokföring. Att arbeta med HR-frågor såsom semestrar, anställningsavtal, församlingens kontaktperson med servicebyrån gällande löner, att upprätthålla och utveckla församlingens personalhandbok.
Att assistera kyrkoherden och administrativa chefen i olika spörsmål.

Vi söker dig som:
- Är en god administratör med relevant utbildning.
- Meriterande om du har erfarenhet av och Svenska kyrkans administrativa system.
- Är serviceinriktad och ansvarstagande.
- Är strukturerad, effektiv och stresstålig.
- Har samarbetsförmåga och är noggrann.
- Vi lägger stor vikt vid den sökandes personliga egenskaper, samt att du tillhör Svenska kyrkan och delar dess värderingar.

Välkommen med din ansökan senast 27/9 2018 till:

Eller till Vallentuna församling
/Handläggare
Kyrkvägen 4
186 30 Vallentuna

Upplysningar om tjänsten lämnas av administrativa chefen Michael Haglund.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.