Gudstjänstgrupper

Till gudstjänsterna i Vallentuna kyrka på söndagar kl 11.00 finns det ett antal gudstjänstgrupper som förbereder kommande helg tillsammans med tjänstgörande präst.

Tillsammans samtalar vi om de bibeltexter som ska läsas i söndagens gudstjänst i Vallentuna kyrka. Texten engagerar och samtalet handlar ofta om tro och hopp i våra liv.
Tillsammans förbereder vi gudstjänsten.
Vi fördelar även arbetsuppgifter av olika slag.

Syftet med gudstjänstgrupperna är att ge fler möjlighet att vara med och ta ansvar för församlingens gudstjänster. Arbetet är flexibelt och det finns inga krav på att man måste binda upp sig. Grupperna har funnits i församlingen sedan hösten 2009 och är öppna för alla som är intresserade av att vara med.

Gruppen träffas onsdagen före aktuell söndag kl. 18.00–19.00 i Björkrummet, en trappa ner i Mathiasgården.

Här hittar du schema för gudstjänstgrupperna våren 2018.

kontakta prästen Johannes Söderqvist tfn: 08-511 862 01