Ett hus bland träd och grönska: Pärlans förskola.

Förskollärare sökes till förskolan Pärlan!

Välkommen med din ansökan senast 29/5 2022.

Arbetsplatsen

Kyrkans förskola Pärlan är centralt belägen i Vallentuna i närheten av de vackra omgivningarna kring Vallentunasjön. Förskolan drivs av Vallentuna församling och våra lokaler inryms i en ombyggd charmig prästgård med tillhörande välskött trädgård. Vi har två avdelningar med sammanlagt 32 barn.

Tjänsten

Vi söker nu en förskollärare till vår småbarnsavdelning med 13 barn.
Tjänsten är en fast tjänst 100% med start i augusti 2022 eller enligt överenskommelse.

Vi utgår ifrån att du som söker alltid har barnens bästa i fokus. Vi vill att du är en aktiv pedagog och har mycket god förmåga att knyta an till barnen. Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt till både barn, föräldrar och kollegor.

Som förskollärare:

I din roll som förskollärare kommer du att ha det övergripande pedagogiska ansvaret och se till att verksamheten bedrivs utifrån läroplanens mål och riktlinjer. Du kommer att vara arbetslagsledare och se till att arbetet på avdelningen följer gällande planering. Du blir också en del av ledningsgruppen och samarbetar med rektorn och vår andra avdelningsansvariga.

VI erbjuder en arbetsplats där nytänkande uppmuntras och där vi genom ett kollegialt lärande utvecklar verksamheten.

Den vi söker

Vi söker dig som har förskollärarexamen och är legitimerad förskollärare. Vi har en trivsam arbetsplats där öppenhet, respekt och ansvar för varandra är våra gemensamma värderingar. Ett krav är att du är medlem i Svenska kyrkan.

Vi erbjuder dig bland annat.
* generös friskvårdspeng
* planeringstid
* goda fortbildningsmöjligheter
* möjligheter att vara med och utveckla förskolan
* små barngrupper
* hög personaltäthet
* pedagogiska måltider med ekologisk hemlagad mat. Vi har egen kokerska.

Ytterligare upplysningar lämnas av
Marcia Almstrand, rektor,
Tfn: 08-511 862 54
Skicka e-post till Marcia Almstrand

Mera information om Pärlans förskola

Välkommen med din ansökan senast 29/5 2022.

Endast fullständiga ansökningar behandlas, inkl. CV, personligt brev och löneanspråk.

Skicka din ansökan med e-post till Marcia Almstrand

Eller med Posten till
Kyrkans förskola Pärlan
Kyrkvägen 4
186 30 Vallentuna

Vi genomför intervjuer löpande. Finner vi den vi söker, kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningsdatumet gått ut.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.